30/3 Efter regn...

Som ni vet har vi kämpat en del med Eleonoras skrikande. Det har varit jobbigt för oss alla, inte bara själva grejen att hon skriker utan vetskapen att vi inte kan hjälpa henne och att hennes storebror blivit lidande.
Nu har vi iaf med samråd från BVC börjat med en helt mjölkfri diet för att se om det hjälper. Återkommer när/om vi märker någon skillnad.

Dagarna går förbi oss i rasande fart och snart väntar en lång påskhelg där vi ska försöka hinna med att bygga barnens sandlåda (eller i alla fall påbörja bygget). Vi är ju en "utefamilj" men tyvärr har vi inte så mycket att leka med i trädgården.

Alexander trivs fortfarande på dagis, ibland är han ledsen när jag lämnar men det går alltid över väldigt fort. Han får göra massor med roliga grejer som vi inte brukar göra i vanliga fall, denna veckan har han bland annat målat med riktig färg! (Rutsch-kanan är annars favoriten)

Träningsvärken efter min fotbollsträning försvann i söndags, men den kommer nog tillbaka snart för ikväll är det dags igen. Ska bli skönt att få komma iväg lite.

På tal om att komma iväg så ska jag börja jobba igen den 8 april. Det ska bli så skönt och roligt! Vet att Victor längtar efter att få vara hemma lite också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0