Ursäkta!

Ursäkta för obefintligt bloggande men jag har en artikel som ska vara klar om en vecka och jag har inte ens börjat... Jag är eh, lite stressad!
Tröstar er med att jag har MASSOR med fina bilder som jag ska lägga ut, en annan dag!

14/4 Orättvist.

För att kompensera alla bilder på Eleonora som jag lagt ut den senaste tiden så får ni en på Alexander.
Här är vår skogsmulle i sin rätta miljö. Han älskar skogen, eller att vara ute överhuvudtaget.
Han skulle nog helst av allt vilja vara ute dygnet runt.

14/4 Barnvakt.

Agnes var här hos oss häromdagen medan hennes mamma och pappa var upptagna med annat.
Eleonora och Agnes hyser någon slags hatkärlek mot varandra, dom har verkligen jättekul ihop men samtidigt så slåss dom något otroligt.
Just den här dan var en bra dag, det kommer ni strax se :)
Målarstund

Full koncentrationBusKramkalas!Brottningsmatch!12/4 Varför mina blommor alltid dör del II

Har ju redan visat hur Alexander totalt dissikerar mina blommor...
Nu har han lärt syrran också!

12/4 Bilder

Lite bilder från förra helgen!

6/4 Vattkoppor!

Ja nu var det vår tur att få vattkoppor. Alexander är först ut av barnen, men han är väldigt lindrigt drabbad - än så länge. Han har ungefär 15 st och de kliar inte, den enda som stör honom är den som sitter på insidan av fingret.


I helgen som var hittade vi på massor med spännande och roliga saker. Planen från början var att ha en riktig utedag på lördagen (kanske till och med äta lunch ute) men när vi vaknade på morgonen och såg att det regnade så fick vi komma på nåt annat. Vi bestämde oss för att åka och bada i Tingsryd, varpå Alexander väldigt fort gjorde klart för oss att moster Karin också skulle följa med... Så packade vi in oss i bilen och körde ner, och vi badade och busade och fikade och till slut var vi både trötta och "mätta" på badandet. Hungriga på mat hade vi blivit och för första gången sen Eleonoras allergier kom till kännedom så bestämde vi oss för att chansa och åkte till Börjes för att äta lite mat. Vi har aldrig ätit ute med henne innan, men vi tänkte att "nåt måste dom ha" och har dom inte det så är det ju bara att köra hem. Alexander valde hamburgertallrik med pommes och Eleonora fick korv med bröd och pommes. Det gick jättebra och barnen var nog hungriga för det hördes inte ett gnäll under hela måltiden.

På kvällen somnade Eleonora väldigt snabbt medan Alexander fick lite egentid med oss. Han fick äta lite chips och fick till och med en egen chokladbit (som han åt två bett av, sen var han nöjd). Gissa om han var överlycklig. Eftersom vi aldrig ger dom godis/chips i vanliga fall så blev det verkligen en speciell kväll. När det vid halvtio tiden var dags för sängen så gjorde Alexander en sak som jag skrattade gott åt. Han gick ut mot köket för att gå upp och lägga sig, så stelnar han till och utbrister "NEEEEJ, jag glömde o plocka undan" och så sprang han tillbaka och började plocka ihop alla små chipsbitar och vattenglaset. Så gullig är han :-)

På söndagen var vi nere i Eringsboda för att fira Kim som fyllt år, då fick vi återigen hälsa på hos brandbilarna! Lika poppis denna gång :)

Bilder kommer...

RSS 2.0