30/1

Nu mår vi bra! Maginfluensan drabbade tre av fyra familjemedlemmar (Eleonora klarade sig av någon anledning) med några dagars mellanrum. Riktigt seg sjukdom det där, spy kan vara det värsta jag vet. (Fast det är så otroligt skönt efteråt)

Vi var hos doktorn med Eleonora för två veckor sen eftersom hon inte är bra i magen och dessutom har hon fått en massa eksem. Doktor Maria (Som för övrigt är helt kanon!) tyckte att Eleonora har lite för svullen mage, ni vet sån där "vällingmage" eller ja, så som svältande barn ser ut om man ska vara radikal. Det har vi också tänkt på men det är ju inget man tror är onormalt. Hur som, vi fick en jättebra kortisonsalva mot eksemen och så tog dom massor med nya prover. De skulle kolla så det inte är någon tarmsjukdom, de kollade levern och så att alla salter och sånt var normalt. Och det var det, så nu är vi på ruta ett igen. Maria var helt stensäker på att det var glutenintolerans, men vi tog ju ett prov innan jul som var negativt. Hon ville ändå ta om det för alla symptom tydde på gluten, men det andra provet var också negativt. Nu för vi matdagbok och snart ska vi träffa en dietist för att ta bort ännu mer från hennes kost och se vad det kan vara.

Nog om det, vi har gjort massor med roliga saker sen vi hördes sist, men vi tar det väl från början....


Bilder från julafton!















Detta var dagen innan julafton :)
Mer kort kommer!


25/1 Grattis till mig!

Som ju faktiskt fyller 25 idag :)

Ville bara säga att vi lever, vi har maginfluensa för fullt här och datorn är fortfarande knäpp.
Jag har massor med bilder från jul och annat som jag lovar ska komma upp, SNART!

4/1 Snabbis!

Kikar in en snabbis för att säga att jag inte glömt bort er, men (och nu kommer ursäkten) det har varit lite mycket nu och vår dator krånglar något kopiöst vilket gör att jag inte kunnat blogga.

Ni får några bilder från innan jul så lovar jag att återkomma SNART! :-)

Samspel :)

Mys i soffan



Första mötet med kusin William!



Och så lite kälkåkning...


RSS 2.0