27/7 Semester!

Bloggen har tagit semester, om ni inte förstått det.
Det har varit lite mycket nu och jag har prioriterat bort bloggen för viktigare saker.

Men snart...Då kommer massor med bilder! Lovar!

6/7 Uppdatering.

En uppdatering angående sjukläget kan väl också vara på sin plats.
Vi kan väl börja med mig...
Jag har haft telefonkontakt med en läkare på kirurgen i Kalmar - vi var rörande överens om att jag måste opereras och det ganska snart. Därför är jag nu på väntelista med dubbel förtur och hoppas på operation snart. Jag har även fått papper hem som man måste fylla i innan ett sånt ingrepp.
Skönt att det händer nåt...

Eleonora då...
Vi var hos doktorn i tisdags. Pricktestet visade ingenting men det var inte särskilt förvånande. Vi kom överens med läkaren om att hon trots allt är allergisk mot soja/baljväxter och mjölk och ska forsätta med en kost utan det. Vi fick även en remiss till en dietist som ska hjälpa oss i denna matdjungel det är att ha ett allergiskt barn. (visste ni att E412 är soja eller natriumkaseinat är mjölk?). Vi fick även en remiss till öron-näsa-hals då doktorn var väldigt bekymrad över hennes näsa. Hon är ju ständigt täppt och har varit det sen hon föddes. Att hon snarkar när hon sover är inte heller bra sa doktorn. Det kan vara polyper som behöver tas bort (dock är det väldigt ovanligt att barn under 4 år får polyper). Vi fick även astmamedicin (två olika sorter) som vi ger henne tre gånger om dagen. Hon är så rosslig och hostig och det har hon också varit sen födseln. Vi ska även tillbaka till barnavd. för att ta lite fler prover på bland annat pollen och pälsdjur och det där.
Återkommer när jag har mer information.
Skönt även där att det händer något och att läkarna faktiskt tar oss på allvar.

6/7 Syskonkärlek!
6/7 Bilder!

Idag firar vi Victors semester med öl och fotboll. Eller för att vara petiga, Victor firar med öl och fotboll - jag sitter här :)
Som vanligt finns där massor med bilder från tiden som gått, här är några av dem!

Häljanäs i onsdags med mormor. Alexander var ganska skeptisk till vattnet, men så var det kallt också!

mormor tyckte det var kul iallafall!


Obligatorisk bullfika!


En glad skit


Eleonora inviger sin baddräkt!


Bad i baljan!


(måste ju passa på och berätta att vi var i Häljanäs igår hela familjen, både Alexander och Eleonora älskade det, det var väldigt varmt i vattnet! Vi fick dra upp barnen när de började bli blå om läpparna)

Alexander har lånat mitt läppglans och satt på sig alldeles själv!


Vi går ut på skogspromenad!

Svampplockaren Alexander! (vi hittade lite svamp, och MASSOR med ställen där det kommer finnas mycket om det bara regnar lite. Vi ska ut på torsdag förmiddag igen *host host hoppas inte farfar läser* eftersom det regnade lite idag)Visst ser det härligt ut?Eleonora och jag samspråkar i hängmattan hemma hos moster Helena (som för övrigt fyller år imorgon, grattis till dig!)
Alexander och morfar på upptäcktsfärd!Födelsedagsbarnet som vi firade!Eleonora är "inne i matchen" så att säga :)

RSS 2.0