Tröttnat!

Jag har tröttnat på att blogg.se strular var och varannan dag så tills alla problem är lösta hittar ni oss här: www.alexanderocheleonora.blogspot.com


Glad påsk!

Glad påsk önskar vi :)


1/4 helgen!

Vi har haft fullt upp i helgen! I fredags åkte vi ner till Torsås för att leka med Liam, Leo och Ludvig och hålla pappa Pär sällskap, han var själv hemma nämligen :)
Barnen leker så himla fint ihop - Alexander säger "min kompis" om Liam hela tiden :) vi fick dra hem barnen vid kvart i elva och båda somnade gott i bilen hem.

Igår var det kalas i eringsboda för kusin Williams pappa Kim. Fullt ös som vanligt, och vi var vara hemma och vände för att sedan åka till mormor och Tomas för lite påskäggsutdelning och tv-spel. Alexander hade beställt pizza till middag så Victor, jag och Eleonora passade på att handla medan Alexander spelade wii. Lagom till det var dags att släcka ner åt vi middag, två trötta barn somnade i våra famnar en kort stund efter maten.
Idag har vi premiärklippt gräset, räfsat, spelat fotboll och städat övervåningen.

Vi har haft fullt upp med andra ord och nu längtar en trött mamma på att barnen ska somna så jag kan slappa lite framför TVn, Victor är på möte i Kalmar och kommer inte hem förrän sent ikväll!


RSS 2.0