30/6 Random

Sen sist har vi:
Slagit oss lite,
Slappat...
Badat och lekt med vatten (har jag förresten berättat om Eleonoras hatkärlek till vatten? Hon skriker sig fördärvad varje gång det är dags för bad, vi tvingar henne nån gång i månaden för att hon ska bli ren. ute går det lite bättre)
Målat med fingerfärg, det älskar de båda två (förutom när det för Eleonoras del är dags att tvätta av sig efteråt)
Möhippats och svensexats och i den senare vunnit karnevalen för andra året i rad (jo, jag tänker ta åt mig äran, inget bröllop utan brud, och utan bröllop ingen svensexa och utan... ja ni fattar)
Av sekretesskäl är detta den enda bilden från hippan/sexan som kommer läggas ut, jag lovar er att det inte är något material ni vill ta del av :)
Vi har varit och ätit och lekt hos Agnes/Linnea/Eric. Inte svårt att se hur mycket barnen gillar varann va?
(Och när barnen somnat, jo våra lyckades faktiskt somna i vagnen för en gångs skull, då satt vi vuxna och drack vin (inte jag), spelade kort och snackade skit långt in på småtimmarna (nja, vi gick hem vid elva, men det ÄR sent om man har små barn) och vi hade så himla trevligt. Ibland är det skönt att vara vuxen också)
Vi har fikat en del... I snajsiga solbrillor :)
Slagit oss lite till... (Ögonbrynet är spräckt för er som inte ser det)
Busat till det lite och haft picnick i vardagsrummet
Pottränat (på vårt eget lilla vis. Det går faktiskt framåt för Alexanders del, men han är fortfarande ganska ointresserad)
Och så har vi firat midsommar (men det förtjänar ett eget inlägg), barnen har varit på Ölands djurpark med mormor, Tomas med barn och moster Karin. Har tyvärr inga vidare bilder därifrån men barnen uppskattade besöket något enormt! känns skönt att man har nära och kära som ordnar sånt med våra ungar när vi inte riktigt hinner med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0