30/6 Random

Sen sist har vi:
Slagit oss lite,
Slappat...
Badat och lekt med vatten (har jag förresten berättat om Eleonoras hatkärlek till vatten? Hon skriker sig fördärvad varje gång det är dags för bad, vi tvingar henne nån gång i månaden för att hon ska bli ren. ute går det lite bättre)
Målat med fingerfärg, det älskar de båda två (förutom när det för Eleonoras del är dags att tvätta av sig efteråt)
Möhippats och svensexats och i den senare vunnit karnevalen för andra året i rad (jo, jag tänker ta åt mig äran, inget bröllop utan brud, och utan bröllop ingen svensexa och utan... ja ni fattar)
Av sekretesskäl är detta den enda bilden från hippan/sexan som kommer läggas ut, jag lovar er att det inte är något material ni vill ta del av :)
Vi har varit och ätit och lekt hos Agnes/Linnea/Eric. Inte svårt att se hur mycket barnen gillar varann va?
(Och när barnen somnat, jo våra lyckades faktiskt somna i vagnen för en gångs skull, då satt vi vuxna och drack vin (inte jag), spelade kort och snackade skit långt in på småtimmarna (nja, vi gick hem vid elva, men det ÄR sent om man har små barn) och vi hade så himla trevligt. Ibland är det skönt att vara vuxen också)
Vi har fikat en del... I snajsiga solbrillor :)
Slagit oss lite till... (Ögonbrynet är spräckt för er som inte ser det)
Busat till det lite och haft picnick i vardagsrummet
Pottränat (på vårt eget lilla vis. Det går faktiskt framåt för Alexanders del, men han är fortfarande ganska ointresserad)
Och så har vi firat midsommar (men det förtjänar ett eget inlägg), barnen har varit på Ölands djurpark med mormor, Tomas med barn och moster Karin. Har tyvärr inga vidare bilder därifrån men barnen uppskattade besöket något enormt! känns skönt att man har nära och kära som ordnar sånt med våra ungar när vi inte riktigt hinner med :)

27/6 Var ska jag börja?

Problemet som uppstår när man inte har bloggat på evigheter är att man har fem miljoner bilder man vill visa och fem miljoner idéer om vad man ska skriva. Vet inte riktigt hur jag ska börja!
Bröllopet kanske? Har inga bilder där ifrån än, förhoppningsvis får vi några st imorgon när vår duktiga fotograf och vän kommer hit för lite bildvisning :) Jag är väldigt nyfiken!
Allt gick enligt planerna, vi (och alla gäster) hade en underbar kväll som jag skulle vilja göra om och om igen. Om man slapp planera och betala för det såklart :-)
Men vi börjar nog från början. Dessa bilderna är över en månad gamla, en härlig fredagkväll när vi drog ut och fiskade med några goda vänner! Vi fick massor med fisk och Alexander var helt lyrisk! (Eleonora sov sig igenom hela båtturen och fisket) Det var så där härligt spontant som vi ibland saknar, vi bestämde oss vid fem, åkte och lånade flytvästar från brankåren (kanon!) handlade mat och fika och så drog vi iväg.

2/6

Ni förstår kanske anledningen till att det blir sånt dåligt bloggande?

Det är mest bröllopsplanering som pågår just nu, typ varje vaken stund.


En liten uppdatering om läget på Kyrkvägen kanske vore på sin plats.
Barnen bråkar mest hela tiden, Eleonora retar Alexander som slår,sparkar,biter,puttar sin syster och är allmänt jobbig. Vi hoppas det är en fas som går över fort!

Eleonora pratar mer och mer, tvåordsmeningar är vanligt nu och det känns som om det kommer nya ord varje dag. Bil och Bajs är favoritorden just nu, hon kollar gärna och ofta om någon har bajsat.

Alexander har blivit lite av en filosof, han är inne i en härlig period språkmässigt, han funderar och har börjat lära sig vissa känslor "nu är jag glad" nu är jag lite ledsen" osv.
Häromdagen låg han i soffan och tittade på en tavla vi har, "Titta mamma, där kommer solen...genom träden"


RSS 2.0