10/10 Egentid!

Förra lördagen lämnade vi Eleonora hos mormor och så hade Victor och jag lite egentid med Alexander. Han har blivit lite åsidosatt den senaste tiden (mer om det kommer) och vi kände att vi ville lägga all vår tid på honom.

Alexander älskar tåg, han är helt galen i tåg, så därför bestämde vi oss för att åka tåget till Nybro och bara vara - Alexander fick själv bestämma aktiviteter. Sagt och gjort, tåget tog vi och det var superkul och spännande! Lite läskigt när vi steg på men sen var det fullt fart. Alexander flörtade med samtliga resenärer.

Väl inne i Nybro gick vi först till systemet (det bestämde dock inte Alexander) och sen gick vi mot centrum. Efter en stund gick vi förbi en lekplats där vi var tvungna att stanna och prova både gungan och rutschbanan! Därefter gick vi och fikade, Alexander köpte en chokladboll med egna pengar som han fått av oss. Vi hann med att titta på fontänerna, äta snabbmat på Sibylla och köpa en liten present till lillasyster. Alexander fick även med sig en liten lastbil och tre studsbollar.

Det var en toppendag tycker samtliga inblandade!
(tyvärr blev det inte så många kort tagna)



Det roligaste var att få dricka vatten ur sugrör!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0