25/2 Bilder!

Här kommer några bilder på vår Lilleman och Fia-Lotta. (Visst har dom fina smeknamn?)

Alexander hjälper mig att riva ost. Vi har varsett rivjärn!

Tilda och Eleonora, blivande bästisarna kanske?



Alexander försöker ge Eleonora nappen



Alexander tror att Eleonora kan samma saker som han kan. Här har han gett henne ett pommes frites att leka med. (Kan tilläggas att hon höll krampaktigt i det i över en halvtimme, så lite roligt kanske det var i alla fall?)



Kanske lite otydlig bild, men... Vi spelade lite Wii häromdagen med barnens moster o hennes kille (och ytterligare två vänner till oss). Vi spelade ett spel där man skulle skjuta lerduvor och då hade vi ett "leksaksgevär" som hörde till spelet. Dagen efter när vi vaknat (och duschat) sprang Alexander och hämtade sitt gevär och ställde sig och höll det mot TV:n. Ett bra exempel på att barn gör som man gör och inte som man säger! :)



Eleonora är otroligt stark i nacken, kan inte minnas att Alexander var det. Dock gillade ju inte han att ligga på mage, men de gör hon!



De har fått lika stora ögon i alla fall!



Och slutligen kan jag berätta att äntligen, äntligen (!) har Eleonora slutat skrika. Vi har ju trott ända från början att det var tremånaderskolik men då fått höra att barn med kolik skriker mycket mer. Vi köpte ny ersättning till henne för känsliga magar och så körde vi på med kolikmedicinen igen. Det funkade ju uppenbarligen och det är SÅ skönt! Nu kan hon till och med ligga själv ett tag, i babygymet eller i vagnen utan att bli vansinnig, hon är inte alls lika spänd längre, OCH hon sover nästan varje kväll från 20-06. Det ni!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0