24/8 Länge sen sist.

Minns inte hur det var senast när jag skrev om Eleonoras allergi och det?
Nåväl, klart är i alla fall att hon inte tål ägg. Vi tror även att hon är allergisk mot katter, men det vet vi inte säkert än.
Vi har varit på återbesök på barn och då gjorde vi inte så mycket, vi mest följde upp hur läget var sen sist. Vi berättade att astmamedicinen verkligen fungerar så nu ska vi prova oss fram för att hitta rätt dos. Vi ska få komma dit igen i sep/okt och då ska vi ta fler tester, bland annat på jordnötter som ju kan vara jättefarligt om man inte tål det.
Vi hade även en tid på Öron-näsa-hals och fick där träffa en jättesnäll doktor som Eleonora tyckte mycket om. Han tittade i öronen,näsan o halsen och lyssnade även när hon andades. Det tillsammans med vad jag berättade om snarkningar, väsningar och en ständigt täppt näsa gjorde att doktorn tyckte vi skulle skrapa hennes näsa för att få bort den förstorade polypen (som hon antagligen har). Detta ville han dock vänta med då ingreppet är väldigt obehagligt så vi fick en ny tid i slutet på oktober, och om det är likadant då så blir det skrapning i december nån gång.

Känns så himla skönt att någon tar oss på allvar och inte bara viftar bort det som "normalt" eller att "barn har ju så små näsor, det är klart det är trångt".


Kommentarer
Postat av: Fru Bohman

Vad skönt att det går framåt, men jobbigt för lillan när det är så mycket... Hoppas att allt ordnar sig.

Kram

2010-08-24 @ 14:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0