20/11 Barnvakt och bad.

Idag har vi varit barnvakter åt Victors systerdotter Heidi. Heidi är väldigt glad i bebisar i allmänhet och Alexander i synnerhet. Därför var det inte så konstigt att de flesta lekar vi lekte innefattade bebisar.

Heidi och Victor leker mamma pappa barn


Alexander  vilade middag en stund, och då skulle givetvis Heidis bebis också göra det.

"bebis" och Alexander


Efter middagsvilan var det dags för bad, Alexander var väldigt smutsig efter bajsincidenten på i IKEA dagen före. Heidi fick givetvis hjälpa till att bada sin smutsiga kusin. Hon tyckte att Alexander var "hemskt smal, men har väldigt stor mage" (ett helt rätt påstående)

Mamma och Heidi badar Alexander


Alexander gillar fortfarande inte riktigt sitt babygym, men mobilen över skötbordet diggar han skarpt. Han skulle nog vilja att vi tillbringade all vår tid på toaletten.

Alexander tittar med faschinerande ögon


Efter att jag och Victor käkat lunch bestämde vi oss för att gå en runda. Det blir ju väldigt mycket tid spenderat innanför lägenhetens fyra väggar, vilket är ganska tråkigt.
Vi gick förbi Bengts golv och tittade ut tapeter till "biblioteket" i det nya huset, sen besökte vi gravvårdsindustrin och farmor och farfar. Där fick Alexander jättefina kläder av Victors faster och kusiner. Tack!
När vi kom hem såg vi att vi även fått paket i brevlådan, det var ännu mer kläder som vi fått från "sjukvårdarna" på Victors jobb. Nu har vi så mycket kläder att vi knappt vet hur vi ska hinna använda dem, men vi blir alltid lika glada när någon kommer och gratulerar till vår son!

Alexander i bodyn från "tant" Helen och "tant" Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0